ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
(beta έκδοση)

Καλώς ήρθατε
στην ενότητα «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» της ιστοσελίδας
του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης
του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Το νέο μας διαδικτυακό εγχείρημα, φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην αγορά εργασίας οικονομολογικών επαγγελμάτων, προσφέροντας χρήσιμα «εργαλεία» σε:

  • πτυχιούχους οικονομικών σχολών (μέλη του ΟΕΕΤΑΚ) που αναζητούν εργασία
  • επαγγελματίες και εταιρείες διαφόρων τομέων δραστηριοποίησης, που προσφέρουν θέσεις εργασίας σε απόφοιτους οικονομικών σχολών
Αναζητάτε εργασία;
Προσφέρετε εργασία;
Με το κύρος και την αξιοπιστία του ΟΕΕΤΑΚ :
Προβάλλετε τα επαγγελματικά σας προσόντα. Καταχωρήστε με ασφάλεια το βιογραφικό σας και δώστε την ευκαιρία σε εργοδότες να διερευνήσουν την πιθανότητα συνεργασίας μαζί σας.
Γνωστοποιήστε τη θέση που προσφέρετε. Δημοσιεύστε δωρεάν την αγγελία σας στην ιστοσελίδα μας και στοχεύστε κατευθείαν στο κοινό που σάς ενδιαφέρει.
Πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.
Δείτε αγγελίες προσφοράς εργασίας σε απόφοιτους οικονομικών σχολών και μόνο.
Αναζητήστε τον κατάλληλο υποψήφιο για τη θέση που προσφέρετε. Επιλέξτε σωστά τον μελλοντικό σας συνεργάτη απλά και γρήγορα.
Ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προγράμματα απασχόλησης αλλά και τις δράσεις που διοργανώνουμε με στόχο την επαφή υποψηφίων με πιθανούς εργοδότες.

Η χρήση των υπηρεσιών της εφαρμογής αλλά και γενικότερα η περιήγηση οποιουδήποτε στις σελίδες της, συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης εκ μέρους του.

Επιλέξτε από τα παρακάτω
για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη ενότητα:

Υποψήφιοι

Εργοδότες